Skip to main content

Jahač

Šifra proizvoda: OF2-2

Jahač je moderan i inovativan uređaj, koja omogućava korisnicima da uživaju u svežem vazduhu i telesnoj aktivnosti istovremeno. Pomoću jahač fitnes sprave efikasno se može unaprediti izdržljivost, ojačati mišići i poboljšati ravnoteža.  Efekat: Jača ligamente i mišiće ruku, gornji deo leđa, kao i mišiće nogu. Odlično je za efikasno oblikovanje tela i pomaže u poboljšanju držanja.

Upotreba: Stavite noge na držač za noge, uhvatite ručke sa obe ruke. Povucite ruke do stomaka, dok pružate noge i podižete se. Zatim se spustite nazad u početni položaj. Spravu može koristiti jedna osoba.

Tip vežbe: Razvijanje mišića
Težina vežbe: Srednja
Uzrast: 14+
Maksimalna nosivost: 120 kg

Dimenzije uređaja: 118x60x156 cm
Površina potrebna za zonu pada: 15 m²
Visina pada: 85 cm
Potrebna zaštitna podloga za ublažavanje udaraca: ne

Snažna i izdržljiva čelična konstrukcija montirana na osnovu od armiranog betona, zalivena u beton dubine 80 cm ispod nivoa tla Cinkovano sa AKZO NOBEL Interpon epoksidnom osnovnom praškastom bojom Osnovna boja: Zelena/siva Dodatne boje: Moguće naručiti prema RAL skali boja Bez tegova, kablova, opruga, malo pokretnih delova Otporan na fizičke napore, dobro podnosi povećano ili čak kontinuirano opterećenje Otporan na vandalizam i vremenske nepogode, montaža otporna na krađu Zahteva minimalno održavanje, lako se popravlja 2 godine garancije na sve uređaje TÜV sertifikat: MSZ EN 1176-2:2017+AC:2020

Leave a Reply